ساخت سایت فروشگاهی Fundamentals Explained
ساخت سایت فروشگاهی Fundamentals Explained
Blog Article
آیا میدانید وبسایت فروشگاهی چیست؟ در ادامه با اهمیت طراحی وبسایت فروشگاهی و نکات مهم در طراحی سایت فروشگاهی آشنا میشوید.
آیا میدانید وب سایت فروشگاهی چیست؟ هر محلی که تعدادی کالا برای فروش داشته باشد، فروشگاه نام دارد. این فروشگاهها در گذشته کاملا سنتی و حضوری بودند، اما امروزه ماهیت آنها تغییر کرده و اکثر فروشگاهها در فضای آنلاین فعالیت میکنند و کالاهای خود را از طریق سایت به فروش میرسانند.
طراحی کاربرپسند، سرعت بارگذاری بالا، سیستم جستجوی پیشرفته، دستهبندی مناسب محصولات، و امکان مقایسه محصولات از جمله مواردی هستند که تجربه کاربری را بهبود میبخشند.
بررسی کنید که هاست از زبانها و پایگاههای دادههای مورد نیاز شما پشتیبانی میکند.
مقیاسپذیری: بررسی کنید که هاست قابلیت مقیاسپذیری دارد تا در صورت افزایش ترافیک و رشد کسبوکار بتوانید منابع را افزایش دهید.
ما در شرکت ویکی دمی امکاناتی را برای شما فراهم خواهیم ساخت تا با اطمینان کامل سایتی را متناسب با نیاز شما طراحی و راهاندازی کنیم.
در این روش حتی برای ثبت دامنه و هاست هم پیچیدگی ندارید و ثبت آنها در مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی به صورت خودکار انجام میشود.
هر سوال و ابهامی درباره ابزارکها و کار با آن دارید ویدیو را مشاهده کنید.
یکی از امکانات ووکامرس قابلیت ارسال رایگان محصولات است، این کار باعث جذب مشتریان بیشتر به فروشگاه و افزایش فروش اینترنتی میشود. شما میتوانید برای مشتریان وفادار خود، برای برای مشاهده توضیحات بیشتر اینجا کلیک کنید اولین خرید هر شخص یا در مناسبتهای مختلف، ارسال رایگان در سایت قرار دهید، ارسال رایگان باعث تشویق به خرید مشتریان نیز میشود.
در این قسمت می خواهیم به مراحل طراحی سایت فروشگاهی بپردازیم و چگونه یک وب سایت فروشگاهی حرفه ای راه اندازی کنیم که به عنوان شعبه دوم کسب و کارمان باشد:
اسلایدر یکی از المانهای ضروری برای طراحی هر نوع سایت بهخصوص سایت فروشگاهی است. اما اغلب در سایتهای کسبوکار و سایتهای فروشگاه آنلاین استفاده میشود.
اگر میخواهید یک طراح سایت شوید پیشنهاد می کنیم در دوره طراحی سایت وردپرس شرکت کنید و بخشهای پیچیدهتر از طراحی سایت را یاد بگیرید.
اگر بعد از اضافه کردن آن به سبد خرید سردرگم شود و نداند چگونه فرایند خرید را تکمیل کند، ترجیح میدهد سایت را ترک کند و وارد سایت رقیب شود.
با اضافه کردن این ویژگی، مشتریان شما بدون نیاز به کلیک روی محصول، میتوانند تمام قسمتهای آن را مشاهده کند.